“Van meet af aan moet ’t verhaal kloppen…”
Ruim een decennium geleden openden Richard Hentzepeter en Chet Sulzle in Dieren de eerste Küchentreff Keukenshowroom in Nederland. Beide heren hadden veel ervaring opgedaan in de keukenbranche. Richard heeft als keukenadviseur de wensen van de keukenkopers tot in de fijnste details leren kennen, terwijl Chet veel kennis verwierf in zijn keukenmontagebedrijf. Mede dankzij hun technische knowhow kwamen ze in de keukenbranche heel veel missers tegen die hersteld moesten worden. ‘Er gaat vaak heel wat mis, teveel eigenlijk. Dat zou beter moeten…’
En daarin vonden Hentzepeter en Sulzle elkaar. “Het keukenverhaal moet van meet af aan kloppen. Te vaak moet het naderhand nog in orde gemaakt worden. Je jaagt met missers en foutjes de klandizie weg en je brengt de keukenhandel in diskrediet”. De beide keukenspecialisten vonden elkaar en deelden zeer sterk de opvatting dat een nieuwe keuken met uiterste zorg en precisie gerealiseerd dient te worden. Ze bundelden hun tientallen jaren ervaring in de keukenwereld en durfden het aan om in Dieren de eerste Küchentreff van Nederland te beginnen.
Ontspannen sfeer…
Nu de feestelijkheden van de viering van het tienjarige bestaan weggeëbd zijn merk je de ontspannen sfeer die er in de keukenshowroom hangt. Dat is juist ook de wens van beide heren: de klant moet in alle rust kunnen kijken en wikken en wegen. Er staan zo’n twintig keukenopstellingen van de merken Beckermann en Nobilia. Beide merken vullen elkaar mooi aan, vinden de beide heren van de Dierense Küchentreff. “Daarmee kunnen we onze klanten goed bedienen en de meeste wensen vervullen.” Hiermee tonen Richard en Chet hun klantengerichtheid, de belangrijkste klantvriendelijke eigenschap.
Ervaring
Er is meer dan voldoende technische kennis en ervaring in huis. Dat blijkt tijdens de verkoopgesprekken, maar ook in de goede nazorg. Bij deze Küchentreff aan de rand van de Veluwe zijn de lijntjes heel kort…